Kano- & sloepverhuur

Sloep huren


Onze sloepen zijn voor 1 of meerder uren te huur voor maximaal 6 personen, voor € 30 per uur. Voor een halve of hele dag gelden andere tarieven. Voor de kinderen hebben we uiteraard zwemvesten beschikbaar.

Canadese Kanos

Voor een actieve dag op het water hebben we Canadese kanos tot onze beschikking. In deze kanos kunnen drie volwassenen of twee volwassenen met twee kinderen. Deze kanos kosten € 10 per uur waarbij u weer terug moet peddelen naar het haventje bij grand cafe Docks.

Canadese Kanos - Speciale tochten

Voor de kanos hebben we ook speciale tochten waarbij u bij Docks vertrekt en stroomafwaarts vaart tot aan Diffelen, Junne of Ommen. Voor deze tochten hebben we een ophaalservice die u kunt bellen zodra uw eindbestemming in zicht is.

Kosten;

Diffelen, circa 3 uur - € 40,-
Junne, circa 4,5 uur - € 50,-
Ommen, circa 6 uur - € 60,-

Met ingang van juni 2017 werken we samen met expedition outdoor voor wat betreft onze sloep en kano verhuur.
Expedition outdoor is een jong dynamisch bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in outdoor activiteiten voor een zo breed mogelijke doelgroep.
In de praktijk houdt dit in dat de verhuur van onze sloepen en kano’s wordt verzorgd door expedition outdoor, en wij als grand café Docks ons alleen richten op hetgeen we goed in zijn, namelijk het verzorgen van een heerlijke lunch, een goed verzorgd diner of een gezellige borrel voor of na uw sportieve activiteit.

Reserveren?

Voor informatie en of reserveren belt u met 06 21840822

Meteen bellen!